Groot aanbod yoga retreats binnen Europa

Yoga retreat binnen Europa? Als je op zoek ben naar een yoga retreat binnen Europa zijn er veel mogelijkheden. Ook voor een yoga retreat aan zee in combinatie met ayurveda, workshops, mediatie, wellness of een gezondheidskuur. Puur en Kuur, BookYogaRetreats.nl en Spa Dreams bieden de mooiste Yoga Retreats aan binnen Europa. Favoriete landen zijn onder andere Spanje, Italië, Griekenland, Duitsland, Portugal en Oostenrijk. Maar ook yoga retreats in landen als Kroatië, Cyprus, Slowakije, Tsjechië, Hongarije en Slovenië zijn gewild.

book yoga retreats banner

Iedere yoga retreat binnen Europa is unieke.

Iedere yoga retreat is uniek. Kijk nu binnen het aanbod yoga retreats binnen Europa welke retreat het meest aantrekkelijk is. Voor een yoga retreat van bijvoorbeeld 6, 7 of 8 dagen. Het is ook mogelijk een korte yoga retreat te boeken, voor bijvoorbeeld 3 dagen in Nederland of België.


puur en kuur yoga bannenr

yoga groep

BookYogaRetreats, meer dan 100 yoga- en meditatie Retreats binnen Europa.

Eén van de grootste en meest bekende aanbieders van yoga retreats Europa is BookYogaRetreats. Of je nu een 5, 7 of 10 daagse yoga retreat Spanje, Italië, Portugal of Frankrij wilt volgen, bij deze yoga retreat specialist vind je de meeste variatie. Wat de yoga betreft, er zijn Retreats voor beginners. Ook in het kader van yoga, meditatie en ayurveda.


Favoriete bestemmingen yoga retreats in Europa

De meest favoriete bestemmingen voor een yoga retreat in Europa zijn:

  • Ibiza
  • Spanje
  • Canarische Eilanden
  • Duitsland ( zeker in combinatie met wellness )
  • Italië
  • Portugal
  • Griekenland

Voor een korte yoga retreat, Nederland, Duitsland, Luxemburg, België ( Ardennen ).
Een korte yoga retreat ( of yoga weekend ) in Nederland of België, boek je via Puur en Kuur.


yoga oefening in de natuur

Yoga retreats binnen Europa van Spa Dreams

All in yoga retreat binnen Europa boeken? Spa Dreams heeft het grootste aanbod yoga retreats binnen Europa. Bij de meeste reizen is het een all in tarief. Inclusief overnachting en vervoer. Spa Dreams heeft echter geen aanbod yoga retreats in België of Nederland, daarvoor moet je bij Puur en Kuur zijn.


De yoga retreats van Spa Dreams worden gehouden op de mooiste locaties, bijvoorbeeld in een spa wellness resort of wellness hotel met zwembad en sauna’s. Spa Dreams combineert yoga retreats veelal met ayurveda, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er is veel aandacht voor gezonde voeding, ontspanning en wellness.

yoga in de bergen

De meest geboekte yoga retreats bij Spa Dreams binnen Europa liggen in Duitsland, Italie, Polen. Portugal, Spanje en Tsjechie. Landen als Polen en Tsjechie bieden ook de mogelijkheid een goedkope yoga retreat binnen Europa te boeken. Veel yoga retreats zijn een combinatie van yoga, ayurveda en meditatie. Je kunt bij Spa Dreams echter ook een losse ayurveda retreat of meditatie vakantie boeken.

Andere populaire landen voor een yoga of ayurveda retreat zijn bij Spa Dreams Griekenland, Estland en Slowakije. Spa Dreams biedt het hele jaar door yoga retreats aan, ook in januari, februari, oktober, november en december.


Een yoga retreat binnen Europa bij Puur en Kuur boeken

Ook Puur en Kuur heeft een groot aanbod yoga retreats binnen Europa. Bij Puur en Kuur heb je, in tegenstelling tot Spa Dreams, ook de mogelijkheid een yoga retreat binnen België of Nederland te boeken. Met een speciaal aanbod voor singles. Ook een yoga retreat in Nederland aan zee ( Zeeland, hotel Domburg ).


Populaire bestemmingen voor een yoga retreat binnen Europa zijn bij Puur en Kuur, Ibiza, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Portugal, Slovenië en Turkije. Onduidelijk is hoe het programma yoga retreats in Turkije er uit zal zien. Dit in verband met de spanningen binnen Turkije die mogelijk ook invloed kunnen hebben op yoga vakanties en yoga retreats binnen Turkije.

yoga groep in de natuur

Bij Puur en Kuur is het mogelijk een yoga retreat te boeken direct aan het stand of zee, bijvoorbeeld in Spanje, Griekenland, Italië of Kroatië. Daarnaast heeft Puur en Kuur single friendly yoga reizen en yoga retreats. Deze yoga retreats zijn ideaal als je (niet)  alleen op vakantie wilt gaan. Je ontmoet tijdens zo een yoga retreat immers gelijkgestemden. De locaties waar Puur en Kuur haar yoga weekend en retreats houdt zijn altijd top locaties. Denk aan een wellness resort aan zee. Als je bij Puur en Kuur een yoga retreat boekt verblijf je vaak in een spa hotel met wellness of een wellness center aan zee.


Een yoga retreat in België of Nederland boeken

Je kunt bij BookYogaRetreat ook een yoga weekend of retreat in België of Nederland boeken. Wat België betreft kunt je kiezen uit een 3-daags of -daags yoga weekend of retreat in de Ardennen. In Nederland zijn er meer mogelijkheden voor een yoga retreat, bijvoorbeeld aan zee in Zeeland, in de bossen op de Veluwe of in het Spa Resort van Fontana Resort Bad Nieuweschans.


yoga voor gevorderden op het strand

Heb je een vraag over een yoga retreat?

Als je een vraag hebt over een bepaalde yoga retreat, slaapmogelijkheden, dieetmogelijkheden, vliegtickets of beschikbaarheid yoga retreat, neem dan contact met ons op via het contactformulier


spadreams yoga retreat banner