De mooiste yoga retreats van Thailand

Op zoek naar een yoga retreat in Thailand? De allermooiste yoga retreats van de wereld vind je in Thailand. Dat is ook de reden waarom veel mensen die een yoga retreat willen boeken, uiteindelijk kiezen voor een yoga retreat Thailand.

book yoga retreats banner

Onze twee yoga retreat specialisten, Spa Dreams en Puur en Kuur hebben beiden een fantastisch aanbod yoga retreats in Thailand. Bijvoorbeeld een yoga retreat van 4,  8 of 10 dagen in een spa resort aan een prachtig zandstrand in Thailand of een 4-daags yoga retreat aan de paradijselijke kust van het Thaise eiland Koh Yao Noi. Je zult je verwonderen over de schoonheid van de yoga retreat locaties en de lieve mensen uit Thailand.


puur en kuur yoga bannenr

Je kunt ook een yoga retreat op Thailand boeken met workshops, wellness, detox- of afslankprogramma of ayurveda. Na het volgen van een yoga retreat op Thailand kom je vol verwondering en energie weer thuis. Kijk nu, bij wie van de 2 Thailand yoga specialisten je een yoga retreat Thailand gaat boeken. Een yoga retreat in Thailand geeft je energie, innerlijke rust en een andere kijk op het leven…

yoga in baai Thailand

Yoga retreat op Thailand boeken via Spa Dreams

Spa Dreams, voor een droom reis in Thailand. Als je een korte yoga vakantie of retreat in Thailand wilt boeken en wilt verblijven op een paradijselijke locatie, met wellness, eventueel ontgiftigingskuur of regeneratie, dan is Spa Dreams de aangewezen reisorganisatie. Bij Spa Dreams heb je de keuze uit 4 yoga retreats reizen naar Thailand. Je kunt bij Spa Dreams kiezen uit een 4-daagse, 6 daagse of 8 daagse yoga retreat in Thailand. Bij Spa Dreams krijg je een 2 persoons kamer of suite en je boekt je retreat met ontbijt of vol pension. De locaties van Spa Dreams in Thailand zijn fantastisch. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een wellness en spa resort op een eiland, in een yoga resort aan de kust een luxe yoga resort met zwembad op een tropisch eiland of een andere spa/wellness accommodatie.


De yoga retreats van Spa Dreams zijn uitstekend georganiseerd, de maaltijden zijn gezond en lekker en er bestaat altijd een mogelijkheid een yoga retreat in Thailand te boeken in combinatie met een detox| ontgiftigingskuur, wellness vakantie. Bij de yoga retreats van Spa Dreams krijg je gezonde, veelal, vegetarische maaltijden, heerlijke vruchtencocktails, kruiden theem heerlijke snacks en meer. De yoga retreats van Spa Dreams worden aangeboden op basis van eigen vervoer. Voor een goedkope vliegticket naar Thailand, India, Nepal, Sri Lanka of een andere exotische bestemming raadpleegt u onze pagina vliegtickets. Hier kunt u nagenoeg alle vliegtickets van alle airlines opvragen en met elkaar vergelijken.

Hier vindt u alle yoga retreats van Spa Dreams naar Thailand

yoga in een prachtige omgeving

Spa Dreams, grootste aanbod yoga retreats in Thailand

Yoga retreat Thailand, aanrader. Puur en Kuur heeft een zeer groot aanbod yoga retreats in Thailand. Er is zelfs een speciaal programma yoga retreat Thailand voor singles of alleenreizenden. Bij Puur en Kuur is de meest geboekte yoga retreat Thailand die van 8 dagen. Maar je kunt ook een yoga retreat voor 5 dagen boeken, ook in een spa met wellness. De yoga retreats van Puur en Kuur zijn geschikt voor iedereen die behoefte hebben aan een periode van rust en bezinning.


Yoga in Thaise tempel

De retreats Thailand zijn geschikt voor mensen die kennis willen maken met yoga maar ook op je yoga kennis te verdiepen. De meeste yoga retreats naar Thailand en andere bestemmingen boek je op basis van volpension, je moet zelf voor een vliegticket zorgen maar Puur en Kuur kan je daarbij ook van dienst zijn. Als je een yoga retreat via Puur en Kuur naar Thailand boekt is er veel mogelijk, bijvoorbeeld:

  • Yoga retreat met spabehandelingen
  • Yoga retreat met slaap programma
  • Yoga en wellness retreat
  • Yoga Yin Yang Retreat
  • Cursus in emotionele verdieping en uitdaging
  • Eenpersoonskamer.
  • Speciale maaltijden en dieten
  • Ook veganistische maaltijden mogelijk bij yoga retreat Thailand van Puur en Kuur


spadreams yoga retreat banner