Mooiste yoga retreats Spanje

Een yoga retreat Spanje?? Wie een yoga retreat Spanje wil boeken, bijvoorbeeld een 8 daagse yoga retreat aan zee, vindt deze op deze pagina. Ook voor een yoga of wellness retreat in Spanje. Deze yoga retreats zijn zowel geschikt voor mensen die al ervaring met yoga hebben en beginners. Iedereen die behoefte heeft aan ontspanningen en innerlijke rust, zal genieten van deze unieke yoga retreats in Spanje.

book yoga retreats banner

Je kunt kiezen uit een yoga retreat in Malaga of Murcia. Bij beide retreats kan je genieten van heerlijke, ook vegetarische maaltijden, goed verzorgde yoga lessen, ademhalingsoefeningen en wellness. Ook kan je genieten van een heerlijke ontspannings massage en krijg je een eigen kamer met fantastisch uitzicht ( sommige kamers ook met zeezicht ). Deze yoga retreats in Spanje zijn groepsreizen, je maakt kennis met gelijkgestemden en houdt er misschien wel goede vrienden aan over. Hieronder geven we verder informatie over deze 2 fantastische yoga retreats in Spanje. Helemaal tot rust komen en genieten, het ligt allemaal binnen handbereik. Yoga retreats zijn met name ook zeer geschikt voor mensen die te veel stress hebben of emotioneel heftige ervaringen hebben gehad. Maar ook om gewoon te genieten van een ontspannende vakantie.


puur en kuur yoga bannenr

Yoga retreat op het strand

Yoga retreat Spanje op klein landgoed

De 8 daagse yoga retreat in Casa La Suerte wordt op een klein landgoed gehouden. Voor een kleinschalige yoga retreat in Spanje. Er worden maar 4 kamers verhuurd wat deze retreat extra intiem en gezellig maakt. Deze yoga retreat is een groepsreis van in totaal maximaal 8 deelnemers. Hierdoor kunnen de yoga docenten extra aandacht besteden aan de individuele deelnemers. Dit yoga retreat ligt op een fantastische locatie, midden in een natuurgebied. De natuur is hier nog ongerept en de plek is ideaal om helemaal tot rust te komen. Het landgoed beschikt over een zwembad, sauna en yoga ruimte. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer. Dit is dus duidelijk geen bijzonder luxe yoga retreat maar meer iets voor mensen die van echte yoga, puur natuur en geniete houden. De maaltijden zijn hoofdzakelijk vegetarisch maar vis behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor mensen die een yoga retreat in Spanje willen boeken, kleinschalig en midden in de natuur.

Hier vind je alles over deze yoga retreat in Casa La Suerte

yoga voor gevorderden op het strand


Yoga retreat Malaga

Deze yoga retreat in Spanje, te weten in Malaga, wordt gehouden op een van de mooiste locaties, namelijk midden in de bergen van Andalusië, de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Dit Shanti hotel is een kleinschalige 4 sterren retreat met Oosterse tuinen, imposante boedha beelden, watervallen en citroen- en olijfbomen. En toch op maar 10 minuten rijden naar de zee. Dit uniek gelegen hotel in Andalusië heeft een spa met binnen zwembad, sauna, stoombad, fitness ruimte en mooie yoga zaal. Een voorbeeld van een uniek wellness hotel in Spanje

yoga retreat zonnegroet

Je kunt je geen mooiere plek bedenken om van een yoga retreat te genieten in Spanje. De 14 hotelkamers zijn Feng Shui ingericht en met eigen badkamer en douche. Daarnaast kan je gedurende je yoga wellness retreat in Marbella beschikken over wifi, thee faciliteiten en tal van extra’s. Ontspannings massages zijn tegen extra betaling bij te boeken. De prijs van deze luxe yoga retreat in Spanje is inclusief gebruik van sauna, zwembad en fitness ruimte. Daarnaast is het inclusief 10 yoga lessen en op basis van volpension.

Kortom, een luxe yoga retreat met spa|welness faciliteiten in een van de mooiste gedeeltes van Spanje. Het is ook mogelijk op deze locatie een detox,- fitness,- of meditatie vakantie te boeken. Ook een ayurveda vakantie is mogelijk op deze unieke locatie in Spanje.


spadreams yoga retreat banner