Yoga retreat Ibiza mogelijkheden

Yoga retreat biza? Kijk naar de yoga mogelijkheden in Spanje.

book yoga retreats banner

Een yoga retreat Ibiza is populair

Van alle yoga retreats in Europa, zijn de yoga retreats op Ibiza ( eiland bij Spanje ) het meest populair. Het meedoen aan een yoga retreat op Ibiza is een geweldige ervaring. Dat komt niet alleen omdat Ibiza het hele jaar door een heerlijk klimaat heeft maar ook omdat Ibiza een spirituele plaats is waar kunstenaars, yogi, spirituele mensen en mensen met een vrije geest graag komen.


puur en kuur yoga bannenr

Aan zee, strand

En, je kunt een yoga retreat in Ibiza aan het strand boeken. Je ruikt de zee tijdens je yoga oefeningen. Ibiza is niet alleen een eiland waar jongeren hun vakanties graag vieren, Ibiza is een uniek eiland voor een yoga retreat, een meditatie vakantie, een spirituele vakantie. Op deze pagina presenteren wij graag de 7 daagse yoga retreat Ibiza van Puur en Kuur, een van de bekenste reisorganisaties als het om yoga reizen, yoga retreats, wellness reizen en gezondheidsvakanties gaat. Hieronder vind je alle informatie over de unieke yoga retreat op Ibiza van Puur en Kuur, met verblijf in een villa met zwembad en op loopafstand van het strand. Een yoga retreat op Ibiza aan zee biedt je rust, ruimte voor jezelf en heel veel plezier.

Yoga retreat op het strand

Ibiza heeft een heerlijk klimaat voor een yoga retreat

Als je in een bepaald land en yoga retreat gaat boeken, is het klimaat van dat land medebepalend voor je keuze. Zo kun je in India, Thailand of Sri Lanka maar een paar maanden per jaar deelnemen aan een yoga retreat. In de zomermaanden kan het kwik tot boven de 40 graden stijgen, in de natte periode, is er kans op overstromingen. Als je een yoga retreat op Ibiza boekt, heb je het bijna hele jaar door een aangenaam klimaat. In april en mei is het er al rond de 20 graden en ook in oktober en november is de temperatuur zeer aangenaam.


Welke temperatuur vind jij aangenaam?

Yoga retreat Ibiza in de zomer? In juni, juli, augustus en september kan de temperatuur oplopen tot zo een 26 tot 29 graden, dat is heel iets anders dan 40 graden bij een yoga retreat in India, Thailand, Maleisië of Sri Lanka. Daar komt bij dat er altijd wel een lekker zeebriesje in Ibiza is, de wind vanaf zee verfrist en geeft iets magisch. Ibiza is qua temperatuur dus ideaal voor een yoga retreat. Daarbij komt dat het aantal regenuren beperkt is maar wel voldoende is om het eiland een groen aanzien te geven.

yoga meditatie op het strand

De 7 daagse yoga retreat op Ibiza van Puur en Kuur

Puur en Kuur, specialist in yoga retreats heeft een 7 daagse yoga retreat op Ibiza samengesteld waaraan je in de maanden april, mei, juni, september en oktober kunt deelnemen. Dit zijn de maanden waar Ibiza op zijn mooist is en de temperatuur het lekkerst. Zoals je van Puur en Kuur kunt verwachten, is deze yoga retreat perfect verzorgd en inclusief overnachtingen en gezonde maaltijden. Je moet wel zelf een vliegticket boeken. Je verblijft in een luxe 5 steren hotel.

Vegetarische maaltijden

De maaltijden bij een yoga retreat Ibiza zijn grotendeels vegetarisch maar er zijn ook ruime mogelijkheden voor veganisten en mensen die raw food willen eten. Je kunt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel naar Ibiza vliegen. De verbinding is goed. Je verblijft tijdens je yoga retreat in Ibiza in een 4 of 5 steren horel. In de heerlijke tuin met vele terrasjes kom je helemaal tot rust. De lunch en diner zijn, gedeeltelijk,  mediteraan. Het is mogelijk om deze yoga retreat op Ibiza te combineren met bijvoorbeeld een sapkuur of detox kuur. Meer informatie over het yoga retreat programma Ibiza vind je bij Puur en Kuur of Spa Dreams.


Yoga retreat Spa Dreams

Ook Spa Dreams biedt in vele landen yoga- en Ayurveda retreats aan. Echter niet in Ibiza. Wel yoga vakanties in Duitsland, Spanje, Portugal, India en vele andere landen in Azië. Wil je weten in welke landen Spa Dreams yoga retreats aanbiedt? Klik op de banner en kijk naar het overzicht yoga retreats van Spa Dreams..

spadreams yoga banner

Het programma tijdens je yoga retreat op Ibiza.

Het programma tijdens deze yoga retreat op Ibiza is zeer gevarieerd en iedere dag anders. Op de eerste dag van je yoga retreat krijg je een intake gesprek met een wellness consulent, waar je je persoonlijke wensen ten aanzien van dit yoga retreat kenbaar kunt maken. Er worden ieder dag 2 a 3 activiteiten, waaronder yoga en mediatie aangeboden. Er zijn lezingen en workshops en op woensdag is er een hippymarkt. Tegen bijbetaling kan je mee doen aan een kanotocht of mountainbike tocht. Een indrukwekkende en rustgevende yoga retreat op Ibiza welke je nog lang zal bijblijven.

Puur en Kuur biedt yoga en ayurveda retreats aan in vele landen

Wil je weten in welke landen je nog meer via Puur en Kuur een yoga retreat of ayurveda kunt boeken? Puur en Kuur biedt in vele landen yoga- men ayurveda retreats aan, ook in Nederland en België. Daarnaast is het mogelijk om bij Puur en Kuur bijvoorbeeld een ayurveda reis, detox vakantie of wellness reis te boeken. Vaak zijn yoga retreats een combinatie van ayurveda, yoga en mediatie. Lees hier alles over puur en kuur.

yoga retreat zonnegroet

Glutenvrij eten tijdens je vakantie of retreat

Heb je een glutenvrij dieet of zelfs glutenintolerantie en ben je op zoek naar een vakantie of specifieke yoga retreat waar je glutenvrij kunt eten?

Veel yoga reisorganisaties houden goed rekening met de dieetwensen van de deelnemers. Glutenvrij is daar een van vegetarisch, lactosevrij, veganistisch zijn een aantal anderen. Als je bij het boeken van je yoga vakantie of retreat opgeeft dat je glutenvrij wilt eten zullen de reisorganisaties dat in 99 van de 100 gevallen kunnen honoreren. Ook voor een glutenvrij ontbijt, lunch en diner.

All Inclusive vakantie Ibiza boeken

Ibiza is ook een geweldige plek om een all inclusive vakantie te boeken. Zeker te combineren met een spirituele reis, mindfulness retreat of yoga vakantie. Vind hier informatie over je all inclusive vakantie Ibiza


spadreams yoga retreat banner