Innerlijke rust vinden door yoga retreat

Innerlijke rust vinden is in deze drukke maatschappij niet eenvoudig. Door vele verplichtingen, vrienden, gezin, werk, maatschappij, heb je weinig tijd voor jezelf en ontbreekt het vaak aan innerlijke rust. Een yoga retreat kan je helpen. Een time out nemen, tijdelijk afstand nemen van alle hectiek, werkt vaak rustgevend.

book yoga retreats banner

Een van de manieren om innerlijke rust te vinden, is het boeken van een yoga retreat.

Een yoga retreat is een combinatie van geestelijke rust en fysieke oefeningen om tot rust te komen Daarnaast spelen ademhalingsoefeningen bij een yoga retreat ook een grote rol. Door op een bepaalde manier te ademhalen, beheersing te krijgen over lichaam en geest, kom je ook tot rust. Yoga retreats worden vaak gehouden op de mooiste plekken op aarde, zoals in een spa of welness resort op Thailand, een spa hotel op Ibiza of een wellness resort in Frankrijk, Italië of Portugal. Via deze website krijg je informatie over yoga retreats, bijvoorbeeld in Thailand, India of Sri Lanka. Een reis naar binnen, een retreat om helemaal tot rust te komen. Ook een mindfulness retreat is een goede manier om in het hier en nu te komen.

puur en kuur yoga bannenr

Yoga retreat en kuren

strong>Ayurveda, een weldaad voor lichaam en geest. Het is ook mogelijk een yoga retreat te combineren met kuren of ayurveda. Zo kan je een bijvoorbeeld een retreat met detox kuur volgen of een yoga retreat met kruidenbaden, massages. Op ayurvedische wijze. Ontspannend en weldadig voor lichaam en geest. Via de zoekbox hierboven kan je ook zoeken op thema’s zoals kuren en detox. Hieronder vind je detox vakanties en retreats van Spa Dreams.

puurnekuur yoga banner

Innerlijke rust vinden door mediatie

Yoga en ademhalingsoefeningen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de combinatie yoga en ademhalingsoefeningen krijg je innerlijke rust. Wat vaak nog beter en vooral dieper gaat is het volgen van een yoga retreat in combinatie met mediatie. Door dagelijks of regelmatig te mediteren, kom je echt tot rust, tot bezinning. Veel yoga retreats kunnen gecombineerd worden met meditatie. Aandacht voor jezelf, het is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Meditatie en innerlijke rust, een prima combinatie!

spadreams yoga banner

Innerlijke rust vinden door verblijf in wellness vakantiehuis

Ook van een vakantie met sauna of jacuzzi kan je innerlijke rust krijgen.

Mensen die regelmatig een spa of sauna bezoeken, weten het. Een verblijf in een spa, sauna of jacuzzi werkt ook ontspannend en geeft rust.

Huur bijvoorbeeld eens een vakantiehuis met jacuzzi in Spanje en geniet van de jacuzzi, zee en strand.

Of geniet tijdens je familieweekend eens in een vakantiehuis met verwarmd binnenzwembad, ook dat is puur genieten van wellness.

spadreams yoga retreat banner