Yoga Retreats Spa Dreams

Spa Dreams heeft voor 2018 de mooiste yoga retreats samengesteld.

Van een yoga retreat in India, Sri Lanka, Thailand of een ander land in Azie tot een yoga retreat in Spanje, Duitsland, Italië of Portugal. Steeds vaker worden in deze yoga retreats yoga, wellness, meditatie en ayurveda met elkaar verweven. Een yoga retreat is ook een ideaal moment om stil te staan bij je gezondheid, je te laten masseren en verwennen in een yurvedisch kruidenbad.  Met name de yoga retreats in Zuid-India, Bali, Indonesië en Sri Lanka zijn perfect voor een ayurvedisch consult en voedingsadvies.

book yoga retreats banner

Het thema van Spa Dreams is op zoek naar innerlijker rust. En dan komt gelijk de vraag: is een yoga retreat met een duur van 7 dagen voldoende om je weer helemaal op te laden en de innerlijke rust te vinden die je nodig hebt?


puur en kuur yoga bannenr

yoga in een prachtige omgeving

Yoga retreat Spa Dreams van 3, 4, 7 of 14 dagen?

Wie echt zijn innerlijke rust wil vinden en zich in wil schrijven voor een yoga retreat in Europa, Azië, Afrika of het Midden Oosten, zal in de regel niet voldoende hebben aan een yoga retreat van 3, 4 of 7 dagen. De meeste yoga retreats van Spa Dreams zijn voor een relatief korte periode. Door echter 2 of meer retreats aan elkaar te knopen, kan je wel helemaal tot rust komen en een groot avontuur beleven.


yoga gevorderden oefening

Yoga retreat Spa Dreams op Bali.

Het goddelijke eiland Bali is een plek waar je eens in je leven geweest moet zijn. Je kunt nu een 7 daagse yoga retreat in Bali bij Spa Dreams boeken, die je hele blik op het leven kan veranderen.


spadreams yoga retreat banner