Yoga retreats met glutenvrije maaltijden

Yoga retreats voor glutenvrij dieet

Wie op zoek is naar een yoga vakantie of ander type ontspannings vakantie en een glutenvrij dieet heeft, kan bij Spa Drems, een Duitse wellness en gezondheids vakantie organisatie, een yoga vakantie of retreat boeken met glutenvrije maaltijden.

book yoga retreats banner

Glutenvrij wil hier zeggen, 100 % glutenvrij, de geselecteerde wellness hotels, spa’s en kuuroorden gaan serieus met dit soort zaken om en hebben een keuken die geschikt is voor een aantal diëten waaronder het glutenvrije dieet. Het is ook mogelijk om een yoga retreat te boeken met het gebruik van veganistische of vegetarische maaltijden, een lactosevrij dieet, een dieet voor diabetic of een dieet voor gewichtsverlies. Kortom, als je een wellness, yoga of ander soort relax reis bij SpaDreams boekt, zijn er vele mogelijkheden voor een passend dieet. Belangrijk is wel dat je bij het boeken van je reis duidelijk opgeeft welk dieet je volgt en even controleert of dit ook in de boekingspapieren bevestigd wordt.

Als je een glutenvrij dieet volgt en geen georganiseerde yoga retreat of vakantie hebt geboekt en zelf tijdens je vakantie voor je maaltijden zorgt ( je bent dan zelfverzorgend ) is het meestal verstandig zelf je glutenvrije producten mee te nemen op je vakantie.

puur en kuur yoga bannenr

Je weet dan zeker dat je tijdens je vakantie glutenvrije producten ter beschikking hebt. Je kunt al je glutenvrije producten kopen bij een glutenvrije supermarkt of een glutenvrije webshop.

Hier vind je yoga reizen en retreats met vegetarische maaltijden

spadreams yoga retreat banner