Yoga retreat India

Yoga retreat India, een spirituele reis door het onbekende.

Op zoek naar een yoga retreat 2018? India, een heerlijke en inspirerende vakantie!

book yoga retreats banner

Als je wilt weten waarom een yoga retreat India bijzonder is, moet je maar eens naar het programma yoga en ayurdeda reizen 2018 van Puur en Kuur kijken. Je kunt bij Puur en Kuur een 8 daagse yoga reis of 15 daagse yoga en ayurveda retreat India boeken. Met een aantal reizen en retreats die gereserveerd zijn voor singles. India en Sri Lanka zijn de bakermat van de ayurveda, de oudste gezondheidsleer in de wereld. In veel van de yoga retreats India is ayurveda verweven.

Daarnaast is een yoga retreat India eventueel met meditatie, wellness en stress verminderende behandelingen. Na een yoga retreat India kijkt u heel anders tegen het leven aan. U leert echt te ontspannen.

puur en kuur yoga bannenr

Alle yoga retreats India van Puur en Kuur vind je hier.

8 daagse of 15 daagse yoga retreat India boeken?

Bij Puur en Kuur kan je kiezen uit 8 of 15 daagse yoga reizen naar India. Als je een yoga retreat wilt boeken om helemaal tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen, is een retreat van 15 dagen beter geschikt dan een kort verblijf van 8 dagen. Je kunt dan echt tot bezinning komen. Bij de meeste 15 daagse yoga retreats in India krijg je dagelijks yoga en meditatie lessen en krijg je 1 ayurveda behandeling per dag of per dagen.

Per reis staat precies aangegeven wat er inclusief en excusief in de yoga retreat is. De vliegtickets zijn meestal exclusief.  Dat betekent dat als u een yoga retreat naar een verre bestemming via de wellness organisatie Puur en Kuur boekt, u zelf voor de vliegtickets moet zorgen. Puur en Kuur kan u daarbij echter ook van dienst zijn.

Hier kunt u goedkope vliegtickets India vinden.

Single friendly yoga retreat.

Puur en Kuur heeft een uniek aanbod single friendly reizen waaronder yoga reizen voor singles naar India. Je hebt tijdens deze reizen de kans om kennis te maken met gelijkgestemden. Menigeen heeft jaren na de retreat nog contact met zijn vroegere reisgenoten.

Verblijven in een hotel, kuuroord of villa?

Indien u een yoga retreat India via Puur en Kuur boekt, kunt u per reis en bestemming zien wat de overnachtingsmogelijkheden zijn.bMeestal overnacht u in een hotel of retreat met wellness. Bij een aantal yoga retreats in India is her ook mogelijk dat u verblijft in uw eigen luxe villa. Vaak met gebruik van zwembad, sauna en andere wellness faciliteiten. U heeft tijdens uw yoga retreat in India meestal de beschikking over gratis WIFI Internet.

spadreams yoga retreat banner