Spirituele vakantie, meditatie en ayurveda

Een yoga retreat kan ook onderdeel van een spirituele vakantie zijn, bijvoorbeeld door aan je programma dagelijks meditatie toe te voegen. In combinatie met een bezoek aan een spiritueel land als India, Nepal of Sri Lanka een fantastische spirituele belevenis.

book yoga retreats banner

Wat je spirituele vakantie nog unieker kan maken is wat ayurveda aan je spirituele reis toe te voegen. Bijvoorbeeld door een yoga retreat in een ayurveda retreat in Sri Lanka, Thailand of India te boeken. Ayurveda betekent kennis van het hele leven en is een oud gezonheids systeem welke komt uit Sri Lanka en India. Ayurveda, yoga en mediatie zijn nauw met elkaar verbonden.

Puur en Kuur organiseert als wellness- yoga en auyvedaspecialist al vele jaren ayurveda reizen waarbij yoga en meditatie centraal staan. Met verblijf in de meest fantastische ayurveda retreats in onder andere India, Slovenië, Sri Lanka, Spanje, Indonesië en Malta. Van en korte break van 4 dagen tot een spirituele ayurveda vakantie van 11 of 15 dagen. Als je van yoga, meditatie en ayurveda houdt, is een auyvedische vakantie misschien wel één van de hoogtepunten van je spirituele leven.

puur en kuur yoga bannenr

Hier vind je alle ayurveda reizen van Puur en Kuur

spadreams yoga retreat banner