Meditatie en mindfulness tijdens je yoga retreat

Bewust mediteren = mindfulness.

Als je een yoga retreat wilt boeken omdat je wilt onthaasten en stil wilt staan bij het hier en nu, is er in feite sprake van een yoga, meditatie en mindfulness retreat. Mindfulness is stil staan bij het heden en het bewustzijn vergroten en verdiepen. Dat is ook de kern van een mindfulness retreat

book yoga retreats banner

Yoga, mindfulness en mediteren is een prima combinatie. Bewust met yoga bezig zijn in combinatie met meditatie helpt je je bewustzijn te vergroten en de ademhalingsoefeningen vergroten je potentieel. Leven in het hier en nu, werken aan het moment en je verleden loslaten. Mindfulness- en yoga retreats hebben veel gemeen. Het zijn beide retreats waarin bewustzijn, meer controle over je leven en verdieping centraal staan.


puur en kuur yoga bannenr

Yoga retreat met mindfulness boeken.

Als je een yoga retreat bij bijvoorbeeld Spa Dreams of Puur en Kuur boekt, kan je niet alleen kiezen uit vele soorten retreats en bestemmingen, je kunt ook kiezen uit yoga, meditatie en mindfulness. Als je tijdens zo een retreat bezig met je ademhalingsoefeningen, ben je ook bezig met mindfulness. Je leert ervaringen uit het verleden te verwerken en te verdiepen.

meditatie in een rustige omgeving

Je leert hoe je met yoga en bewuste meditatie meer controle over je leven krijgt en beter kunt relativeren. Als je de hectiek van dit leven kunt terugbrengen, de kern, de liefde voor alles wat leeft, ziet het leven er heel zonniger en positiever uit. Het is dus allemaal een kwestie van mindsetting. Door jouw meditatie en verdieping zal de wereld niet veranderen,. Je kunt met yoga, meditatie en mindfulness wel beter met spanningen en emoties omgaan en alles een beter plaatsje geven.


spadreams yoga retreat banner