Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
maandag 27 november 2017
Yoga retreat India
Tags: meditatie, single friendly, spirituele reis, wellness, yoga retreat India
Yoga retreat India, een spirituele reis door het ombekende.

Op zoek naar een yoga retreat 2018?  India, een heerlijke en inspirerende vakantie!

Als je wilt weten waarom een yoga retreat India bijzonder is, moet je maar eens naar het programma yoga en ayurdeda reizen 2018 van Puur en Kuur kijken. Je kunt bij Puur en Kuur een 8 daagse yoga reis of 15 daagse yoga en ayurveda retreat India boeken. Met een aantal reizen en retreats die gereserveerd zijn voor singles. India en Sri Lanka zijn de bakermat van de ayurveda, de oudste gezondheidsleer in de wereld. In veel van de yoga retreats India is ayurveda verweven.
Daarnaast is een yoga retreat India eventueel met meditatie, wellness en stress verminderende behandelingen. Na een yoga retreat India kijkt u heel anders tegen het leven aan. U leert echt te ontspannen.

Alle yoga retreats India van Puur en Kuur vind je hier.


8 daagse of 15 daagse yoga retreat India boeken?

Bij Puur en Kuur kan je kiezen uit 8 of 15 daagse yoga reizen naar India.  Als je een yoga retreat wilt boeken om helemaal tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen, is een retreat van 15 dagen beter geschikt dan een kort verblijf van 8 dagen. Je kunt dan echt tot bezinning komen. Bij de meeste 15 daagse yoga retreats in India krijg je dagelijks yoga en meditatie lessen en krijg je 1 ayurveda behandeling per dag of per dagen.  Per reis staat precies aangegeven wat er inclusief en excusief in de yoga retreat is. De vliegtickets zijn meestal exclusief.  Dat betekent dat als u een yoga retreat naar een verre bestemming via de wellness organisatie Puur en Kuur boekt, u zelf voor de vliegtickets moet zorgen.  Puur en Kuur kan u daarbij echter ook van dienst zijn.

Hier kunt u goedkope vliegtickets India vinden.

Single friendly yoga retreat.

Puur en Kuur heeft een uniek aanbod single friendly reizen waaronder yoga reizen voor singles naar India. Je hebt tijdens deze reizen de kans om kennis te maken met gelijkgestemden. Menigeen heeft jaren na de retreat nog contact met zijn vroegere reisgenoten.

Verblijven in een hotel, kuuroord of villa?


Indien u een yoga retreat India via Puur en Kuur boekt, kunt u per reis en bestemming zien wat de overnachtingsmogelijkheden zijn.  Meestal overnacht u in een hotel of retreat met wellness. Bij een aantal yoga retreats in India is her ook mogelijk dat u verblijft in uw eigen luxe villa. Vaak met gebruik van zwembad, sauna en andere wellness faciliteiten. U heeft tijdens uw yoga retreat in India meestal de beschikking over gratis WIFI Internet.


Geplaatst door: Webmaster op 08:28
Geen reacties
zondag 9 juli 2017
Yoga retreats met glutenvrije maaltijden
Tags: retreat, vegetarische maaltijden, yoga vakantie, glutenvrije dieet
Yoga retreats voor glutenvrij dieet

Wie op zoek is naar een yoga vakantie of ander type ontspannings vakantie en een glutenvrij dieet heeft, kan bij Spa Drems, een Duitse wellness en gezondheids vakantie organisatie, een yoga vakantie of retreat boeken met glutenvrije maaltijden.

Glutenvrij wil hier zeggen, 100 % glutenvrij, de geselecteerde  wellness hotels, spa's en kuuroorden gaan serieus met dit soort zaken om en hebben een keuken die geschikt is voor een aantal diëten waaronder het glutenvrije dieet.  Het is ook mogelijk om een yoga retreat te boeken met het gebruik van veganistische of vegetarische maaltijden, een lactosevrij dieet, een dieet voor diabetic of een dieet voor gewichtsverlies. Kortom, als je een wellness, yoga of ander soort relax reis bij SpaDreams boekt, zijn er vele mogelijkheden voor een passend dieet. Belangrijk is wel dat je bij het boeken van je reis duidelijk opgeeft welk dieet je volgt en even controleert of dit ook in de boekingspapieren bevestigd wordt.

Als je een glutenvrij dieet volgt en geen georganiseerde yoga retreat of vakantie hebt geboekt en zelf tijdens je vakantie voor je maaltijden zorgt ( je bent dan zelfverzorgend ) is het meestal verstandig zelf je glutenvrije producten mee te nemen op je vakantie.
Je weet dan zeker dat je tijdens je vakantie glutenvrije producten ter beschikking hebt.
Je kunt al je glutenvrije producten kopen bij een glutenvrije supermarkt of een glutenvrije webshop.

Hier vind je yoga reizen en retreats met vegetarische maaltijden


Geplaatst door: Webmaster op 07:42
Geen reacties
zondag 12 maart 2017
Spirituele vakantie, meditatie en ayurveda
Tags: ayurveda, meditatie, puur en kuur, spirituele vakantie
Een yoga retreat kan ook onderdeel van een spirituele vakantie zijn, bijvoorbeeld door aan je programma dagelijks meditatie toe te voegen.  In combinatie met een bezoek aan een spiritueel land als India, Nepal of Sri Lanka een fantastische spirituele belevenis.

Wat je spirituele vakantie nog unieker kan maken is wat ayurveda aan je spirituele reis toe te voegen. Bijvoorbeeld door een yoga retreat in een ayurveda retreat in Sri Lanka, Thailand of India te boeken. Ayurveda betekent kennis van het hele leven en is een oud gezonheids systeem welke komt uit Sri Lanka en India. Ayurveda, yoga en mediatie zijn nauw met elkaar verbonden.

Puur en Kuur organiseert als wellness- yoga en auyvedaspecialist al vele jaren ayurveda reizen waarbij yoga en mediatie centraal staan.  Met verblijf in de meest fantastische ayurveda retreats in onder andere India, Slovenië, Sri Lanka, Spanje, Indonesië en Malta. Van en korte break van 4 dagen tot een spirituele ayurveda vakantie van 11 of 15 dagen.   Als je van yoga, mediatie en ayurveda houdt, is een auyvedische vakantie misschien wel één van de hoogtepunten van je spirituele leven.
Hier vind je alle ayurveda reizen van Puur en Kuur


Geplaatst door: Webmaster op 07:36
Geen reacties
woensdag 26 oktober 2016
Reinigings vakantie door detox
Tags: reiniging, yoga retreat, detox vakantie
Gezondheids- en reinigings vakanties staan volop in de aandacht. Het lichaam ontslakken, afslanken, steeds meer mensen kopen producten om dat te bewerkstelligen. Een detox vakantie is een groepsreis waarbij detoxen, afslanken centraal staat. Met individuele invulling.
Een detox vakantie kan plaats vinden in een kuuroord, maar detoxen in het kader van een yoga retreat is ook goed mogelijk. Op de website detox vakantie vind je alles over vakanties waarbij reinigen, ontgiften centraal staat.
Geplaatst door: Webmaster op 09:41
Geen reacties
woensdag 19 oktober 2016
Mindfulness vakantie
Tags: tot rust komen vakantie, mindfulness vakantie
Een mindfulness vakantie is een vakantie om helemaal tot rust te komen en goed te combineren met een yoga retreat. Je kunt een mindfulness | yoga vakantie bijvoorbeeld boeken in Italië of Spanje maar ook in India, Nepal en Thailand vind je ontspannenden mindfulness vakanties.  Ideaal om tot jezelf te komen en in het hier en nu te kunnen leven. Een helende vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 04:47
Geen reacties
maandag 17 oktober 2016
Yoga en transformatie in Kreta
Tags: spiritueel, transformatieweekend, yoga Kreta
Helende reis in mythisch Kreta
Tijdens deze intensieve transformatieweek met yoga ga je op zoek naar jezelf.
we beginnen de dag met anderhalf uur yoga, om via je lijf te ontdekken hoe je met je grenzen omgaat.
Vervolgens gaan we op zoek naar patronen die je belemmeren om jezelf te zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.
Via yoga, lichaamshouding, beweging, ademhaling, emoties, gedachten, gevoelens en projecties, word je je bewust van je eigen potentieel zodat je zelf authentieke keuzes kunt maken 
De ongerepte natuur van het magische Kreta, op een zonovergoten klif, in een splinternieuw retreat-center, laten we ons verwennen door de Griekse gastvrijheid en smullen we van een pure, gezonde keuken. (ook vegetarisch mogelijk
Geplaatst door: Webmaster op 16:00
Geen reacties
zaterdag 24 september 2016
Duurzame yoga retreats
Tags: yoga retreats, duurzaamheid
Yoga retreats hebben vaak een duurzaam karakter. Vaak wordt er overnacht in een duurzame locatie, zoals een retreat met warmwater bron, natuurlijke spa en gelegen in een natuurlijke omgeving waar eco toerisme belangrijk is. De plaatselijke bevolking vindt werkgelegenheid in yoga retreat accommodaties en ook dieren en natuur profiteren. Hoe groener en natuurlijker de omgeving, hoe groter het effect van een yoga retreat.
Puur genieten, tot jezelf komen, in harmonie met de omgeving en de natuur, daar draait het onder andere om. Of je nu een yoga retreat in India, Nepal, Sri Lanka of Thailand boekt. Duurzaamheid kan perfect geïntegreerd worden.
Geplaatst door: Webmaster op 08:04
Geen reacties
woensdag 14 september 2016
Groot aanbod yoga retreats in Thailand
Tags: spirituele vakantie, yoga retreat thailand
Spirituele reis maken en genieten van yoga, meditatie, heerlijk gezond eten en een onbetaalbare beleving? Een yoga retreat naar Thailand biedt dit allemaal. Daar komt bij dat het aanbod yoga retreats in Thailand groter is dan in bijvoorbeeld India, Nepal of Sri Lanka.
Veel mensen die op zoek zijn naar spiritualiteit, rust en bezinning hebben Thailand als spiritueel vakantieland ontdekt.Een yoga retreat in Thailand biedt alles wat je je maar kunt wensen. Boek nu een retreat en verblijf in een spa hotel of resort aan het strand. Geniet van wellness, massages en heerlijk vegetarisch eten.
Thailand en yoga retreat, een droom die werkelijkheid kan worden.
Geplaatst door: Webmaster op 05:07
Geen reacties
donderdag 8 september 2016
Blog yoga retreat
Tags: ayurveda retreat, blog, yoga retreats
Dit is de nieuwe blog van yoga-treat.be, de website voor het boeken van een yoga-retreat.
Een yoga retreat is een unieke ervaring, je komt vol energie weer thuis.
Lees op deze blog alles over yoga- en ayurveda retreats en deel je eigen ervaringen!
Geplaatst door: Webmaster op 06:07
Geen reacties