Overzicht alle yoga retreats

Spa Dreams en Puur en Kuur, specialisten in yoga retreats. Op deze pagina vind je een overzicht van alle yoga retreats in het aanbod van Puur en Kuur en Spa Dreams. Zo kan je per organisatie zien in welke landen je een yoga retreat kunt boeken. Naast yoga retreats organiseren Puur en Kuur en Spa Dreams ook nog vele andere retreats, wellness- en gezondheidsreizen. Denk daarbij aan ayurveda retreats, wellness reizen, detox- en afvalreizen, fitness vakanties, anti stress reizen, kuurreizen en actieve vakanties. Voor een geestelijk en lichamelijk welzijn.

book yoga retreats banner

Op de websites van deze 2 wellness- en gezondheids reisorganisaties vind je het complete aanbod. Er zijn verschillen in de landen waar deze organisaties welzijn reizen organiseren. Ook de reizen, prijzen en accommodaties verschillen. Vergelijken loont zeker.


puur en kuur yoga bannenr

Overzicht yoga retreats Spa Dreams

Indien je een yoga retreat via SpaDreams wilt boeken, heb je de mogelijkheden dit te doen binnen West Europa, Oost Europa, Afrika, Het Midden Oosten, Azië en Zuid-Amerika. In Nederland biedt Spa Dreams geen yoga retreats aan.


Bestemmingen yoga retreats West Europa:

België, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Spa Dreams biedt binnen haar yoga retreats in Spanje geen yoga retreat in Ibiza aan.


Bestemmingen Yoga retreats Oost Europa:

Estland, Hongarije, Kroatië, Polen, Slovenië, Slowakije en Tsjechië. Als je een goedkope yoga retreat zoekt met wellness zijn deze landen zeer interessant.

yoga oefening in de natuur

Bestemmingen yoga retreats Midden Oosten en Afrika:

Egypte, Jordanië, Marokko, Tunesië, Turkije en Zuid-Afrika


Yoga retreat bestemmingen in Azië en Amerika:

India, Indonesië, Maldiven, Maleisië, Nepal, Sri Lanka, St. Lucia, St. Vincent, Thailand en Vietnam. Het kan zijn dat er in een bepaald land geen yoga retreats worden aangeboden of beperkt.


yoga in baai Thailand

Overzicht yoga retreats Puur en Kuur

Puur en Kuur biedt ook binnen en buiten Europa yoga retreats aan. Hierbij een overzicht van de landen waar je een yoga retreat via Puur en Kuur kunt boeken.

België, Nederland, Cyprus, Griekenland, India, Italië, Spanje, Marokko, Thailand, Vietnam, Zwitserland


puurnekuur yoga banner

Het aanbod yoga retreats is duidelijk anders dan dat van Spa Dreams. Puur en Kuur heeft echter ook mogelijkheden voor het volgen van yoga retreats in Nederland en België.

Verder is het aanbod yoga retreats in Thailand bij Puur en Kuur zeer groot en speciaal.

Als je een yoga retreat zoekt, loont het de moeite om het aanbod van zowel Puur en Kuur als Spa Dreams te bekijken en dan pas een keuze te maken. Beide organisaties hebben een ruime ervaring in yoga- en ayurvedaretreats en in wellness, kuur- en gezondheidsreizen.


Yoga reizen voor singles

Puur en Kuur heeft een speciaal programma voor singles

Of je nu een yoga weekend in Zeeland wilt boeken of een yoga retreat naar Ibiza of Thailand wilt boeken, alle yoga reizen van Puur en Kuur zijn single friendly.


Yoga retreat aan zee boeken

Op zoek naar een yoga retreat aan zee of strand? Veel van de yoga spa retreats in Spanje, Ibiza, Griekenland, Frankrijk en Italië liggen aan zee en strand. Maar ook als je een spirituele yoga retreat boekt in bijvoorbeeld Thailand of Sri Lanka, kan je een spa, wellness retreat aan zee boeken. Bij iedere yoga retreat staat omschreven waar je accommodatie ligt en of deze aan het strand ligt.


yoga man op het strand

Last minute yoga retreat boeken

Last minute yoga retreat boeken? Bij relatief grote reisorganisaties als Spa Dreams en Puur en Kuur is er altijd wel een mogelijkheid een last minute yoga retreat te boeken. Er kan bijvoorbeeld een plaats vrijkomen door annulering of gewoon omdat een bepaalde yoga retreat nog niet helemaal volgeboekt is. Als je een goedkopere retreat wilt boeken, is een last minute zeker een mogelijkheid.


Vliegtickets niet in prijs yoga retreat inbegrepen

Als je de buitenlandse reisprogramma’s doorneemt van Puur en Kuur en Spa Dreams kan je lezen dat het vervoer naar je yoga retreat en weer naar huis niet in de prijs van het retreat zit. Je moet dus zelf voor je viegtickets zorgen. Om die reden hebben we op deze website ook een pagina vliegtickets opgenomen. Daar kun je ieder gewenste vliegticket boeken.

spadreams yoga retreat banner